RSS

Putus Cinta? haha nak gelak !

Dengar cerita baru2 ni ada yg putus cinta?
xboleh lupakan kekasih lama?
haha...
nak agen 000 ajar x macamana nak lupakan kekasih lama yg kononnya dulu sgt sygggggg sgt kat korg...in love gilaaaaaaaaa kat korg... caringgggg gilllaaa kat korg? < tgn kat dada mata pndg atas >



senang je..
ni time korg mintak break ..


walaupon korg yg mntk break .. tp agen 000 taw...

hari ptama korg break mst korg cm ni kan..
frust tetonggeng ..


hari kedua..
 rindu..menangis air mata darah ( puii!)

hari ke tiga..
 layan lagu jiwang - dadali

seminggu ..
jadi gila ckp sorg2


2 minggu
try2 kol balik ex..tanye kabar la konon


3 minggu
ada org tekel 


sebulan
korg pon kapel ( gile ah ada balak / awek baru !pewiit!)


2 bulan
ce korg try2 bukak fb ex korg .. sajela usha skit ape ex korg buat..hidop ke die hard ke...

so...
nampak x apa yg cuba agen 000 tonjolkan kat sini?
korg tonggang tonggeng mnangis siang mlm psl dia..
last2 dia hepi gak ..
n yg bengongnya korg syg2 dia pon last2 kapel gak ngn org len..
lama2 syg gak ngn bf baru 2 kan?
ni mmg dah jadi lumrah ..
nak salahkan sapa pon xtaw..
yg penting jangan salah pilih pasangan ..
kalau berpisah anggaplah x ada jodoh ...
senang.
jangan la nak ckp korg cinta mati xleh lupa ex korg tu..
tipu je smua tu... kalau wujud pon lam drama je .. ala mcm drama 'tentang dhia' tu ha...
yg korg kecoh 1 fesbuk tu ..
well..
slamat bahagia dengan pasangan anda ! babai !


LOLA

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Gangguan si EX


hai kawan2......
kawan2 sihat? hekhek ( mcm bdk kecik drjah1 tanye soklan kat kawan2 depan kelas)..
jadi tajuk yg agen 000 cuba ketengahkan pd hari ni agak menyakitkan hati agen 000 sdiri yg sbnarnya....ahahahahahaha!!!! ( gelak smbil mnitiskan airmata ksedihan..boleh bygkan? ok ..)
kenapa ya agen 000 sgt bangang tahap tenuk untuk mmbuat entry psl gangguan2 EX ni walaupun dah tau hati beliau yg mulus itu  bakal terluka dan dilukai?? ce korg teke...ce teke ce teke...
jawapan dia senang je.... sbb agen 000 ni mmg bangang orgnnya.. <-- dah dpt?
ok ...

yg kat atas 2 mukadimah je... so skang  back 2 the ampang point...
gangguan EX? jap2 bukan gangguan SEX ok..EX....saya ulang E.X EX...haha..
kang ade gak yg terpikir lain...gangguan sex lain tahun den buat entry...
apa itu gangguan EX? 
ada sapa2 dpt jawapan? xde? ok..nmpak nye tpaksela agen 000 p intebiu lg beberapa org artis....


artis 1( kiana kain)


artis 2( ancelina collie)


haaa btol la 2 kak ancelina collie oiii..
bole la jawapan ang drp jwpn kiana kain 2 td…
gangguan ex ni maksudnya….
Ex yg mengganggu khidupan seharian korg…
Tp ape yg dorg ganggu????dan knapa mreka menggaggu?? Haaa agen 000 p intebiu lg beberapa org err…eh tgkla sdiri…

Bdk skolah


Abg jusmate


Akak cun


Akak kerek


Akak Biadap!


Method apa yg mereka gunakan untuk mengganggu????
Aiseh…banyk sgt…..

1)      1) Sms
2)      2) Voice call
3)      3) Facebook ( buat spam banyak2 kat wall ex bia gf/bf dia jeles lants akn blaku   pergaduhan)
4)     4)  Email ( ni care kuno ..x up2date)
5)      5) Dan lain2…

Kpd mekeme2 yg suka mngganggu ex2 mekeme… ( mari kecek perok plop)
Brenti2 la ganggu dorg… dorg 2 pn ada life masing2 …
Xmalu ke? Dah break dah la…nk kawan boleh je…
Tp jaga batas sama la…
Jgn la smpai ex2 korg 2 bgaduh ngn awek/ balak dorg gara2 korg plak an..
Do respect ur ex’s punya life bleh?
Jgn pntingkan diri sgt la.. jaga jgak prasaan org lain…
Jgn nk sdapkan hati nk sdapkan dri sdiri jek…
Hoh ! marah btol la aku …
Sbb marah sgt 2la katun org lidi aku leh siap kurg dr 1 jam…
Hebat x? slalunya aku amik masa 5 6 hari mlukis…
Nmpak sgt aku eksaited nak mmpus nk post entry kli ni..
Sapa yg baca dan terasa 2 harap maaf la…
Mmg sengaja nk buat korg terasa…
Ok ..
Bye!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Punca Break up??


Haaa..suka x tajuk entry ku kali ini?
Suka?? Iye? Ish2…
Jangan salah paham..aku xbreakup lg…dan xkan breakup…! Xkan ! hekhek.. ( syg hubby I taw)
snarnya bukan apa…
kdg2 duk terpikir gak la…
apa yg mnyebabkan sebuah pasangan ni boleh putus hubungan..
besar sgt ke msalah antara mreka smpai sanggup brek2 ni?
Xsayang lg dah ke dengan psangan masing2?
Kalau syg.. knapa msti brek? Knapa? Why?
Jadi saya slaku agen 000 membongkar rahsia ini dengan mengintebiu beberapa org ‘artis’ …

agen 000 memulakan operasi..

Nak taw apa jawapan yg agen 000 dapat?
Nah..ni kat bawah ni….

1)      Dpt bf/gf yg sangat kuat jeles !



2)      Gf/bf player ! 


3)      Gf/bf main kayu 3 ( sandal aka skandal)


4)      Gf / bf mata duitan ! kaki kikis ! 


5)      Gf/bf mulut barbau ?=..=


6)      Hari2 bgaduh bertumbuk .. 


7)      Gf maintenance tinggi


8)      Gf/bf xkol/msg slama berminggu2 berbulan2…


9)      Mak bapak xrestui hubungan




Sedih kan 9 situasi diatas? Isk isk..agen 000 xdapat menahan diri untuk menangis..
Haa ni stakat yg agen 000 dapat la…ada banyak lg snarnye punca lain…
Ala korg leh teke sdiri kot..kan? kan?

 bkn ape.....
Sbelom kapel bukan main….

I love u 4 ever syg..


Kentut pun bau wangi..




Haaa…. 2 time mula2 kapel la..masuk bulan kedua dan keatas,.. nk dgr dia ckp I love u I miss u pon kadang2 je kan? Kan? Hekhek…
Ini untuk peringatan kita bersama…
Kalau syg dengan pasangan anda, jangan curang mencurangi..
Jangan bermain kayu 3…
Jangan banyak menyakiti hati pasangan anda..
Selalu lah buat pasangan anda tersenyum riang ..
selalu berdoa semoga jodoh kita dan pasangan berpanjangan..
Post ni bkn nk mgalakkan korg break ek..kalo break jugak 2 tggungjawab sdiri agen 000 xbtanggongjawab…hekhek…
Cuma nasihatku untukmu berfikir dulu sblom break..
Xsyg ke ngn hbungan?  ( mlainkan yg main kayu 3 tu..tu WAJIB break…saya ulang WAJIBBBBBBB)

Ok2..agen 000 dah mngntuk ..
Maklomla lukis org lidi smpai 5 hari =..=
Ape? Ingt senang ke nk lukis..susah taw !
Hukhuk…
Babai !

 LOLA

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

SURAT LAYANG 1 : AKU ATAU DIA?

Hmm… 
Awak tau ..saya puas fikir..
Layak ke saya untuk awak?
Pantaskah saya untuk bersama lelaki seperti awak?
Saya tau..saya banyak kurangnya..
Nak dibandingkan dengan dia..dan dia..dan dia lg 1…
Awak pernah banding kan saya dengan dia..
Saya terasa..
Walaupun saya diam dan senyum xbermakna hati saya xterguris….
Saya mau jawapan tulus dr awak…
Layakkah saya untuk awak???
Saya taw saya …

     Saya bukan wanita baik alim yg taw banyak soal agama seperti dia .. 


   Tidak juga seorg yg lemah lembut tutur kata..  


  Saya garang orangnya..tidak penyabar seperti dia..


    Saya Tidak sebijak mahupun cerdik seperti dia..


  Saya ego orangnya…dan dia pula pnuh dengn sifat tolak
ansur..


Saya kuat merajuk..dia pula sangat memahami awak..


   Saya suka marah2 awak…dia pula sanggup mnitiskan airmata
kerana awak..



Saya taw..terlalu banyak kurangnya saya nak dibandingkan dengan dia,..
Terlalu banyak…
Andai ada undian bg calon wanita idaman,
Saya pasti kalah …
Saya taw… awak mungkin dah mula sangsi dengan kasih syg saya terhadap awak.
Disebabkan kekurangan saya ni..
Saya pasti…
Mungkin awak akan singkirkan saya 1 hari nnt…

Andai itu terjadi saya nak awak tahu…

 Saya mungkin bukan wanita alim mahupun solehah ..
oleh itu saya perlukan awak untuk mmbimbing saya 


L
    Saya mungkin bukan seorg yg sopan dan lembut tutur kata..
saya gila2…
nakal spanjang masa..tp itulah saya..diri saya yg sbnarnya..
berharap agar awak terima saya seadanya..


Saya garang..dan tidak penyabar orangnya ..tapi saya jadi 
seorg yg manja bila bersama dengan awak.,


Saya tidak sebijak mana… saya bukan doctor mahupun lawyer.. 
tp saya tau..hanya saya sahaja bijak layan kerenah dan
khendak awak… 


  Saya ego orgnya… tp saya taw tinggi mana ego saya, saya pasti 
akan kalah dengan pujukan awak… 


Saya kuat sgt merajuk… kerana saya inginkan perhatian drp awak…   


  Saya suka marah2 awak..tp dalam hati tuhan sahaja taw betapa 
dlm cinta saya pd awak..



Setiap perlakuan saya bersebab…
Saya taw awak mula mensalahtafsirkan diri saya..
Sehingga buat awak berbelah bahagi untuk pilih saya ataupun dia..
Itu hak awak…
Pilihan awak..
Cuma 1 saya pinta…
Andai awak dah ada jawapan siapa yg paling layak..
Dan andai saya bukan pilihan awak..
Jangan takut untuk berterus terang..
Saya akur …
andai itu takdirnya…
TAKDIR YG AKHIRNYA MENOKTAHKAN KISAH CINTA ANTARA KITA..



LOLA

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

B.U.D.A.K J.A.H.A.T

Huhh!!
Aku xtaw la knapa smnjak 2 mnjak ni aku mcm…cpat sangat sensitive dengan dia..
Bnde kecik pon nak sensitive…
Hukhuk …
Well..aku kan wanita ayu yg berhati mulus..
Normal la 2..
Laki mana paham sume2 ni..kan? kan?
Cube korg bertukar jap jd aku..
Konon2 korg ni aku la.. agak2 korg snsetif x? kalo dia ckp :


  * gemuk 



ei...ckp org gemuk..taw x gemuk2 cmni la best pluk? hoh ! 


    
*Kol xjawab


kdg2 xtaw bila i patot kol u...bila u angkat, u bz...kdg2 xangkat lgsung...
so i pun buat bnde yg sama :P,...


*Menggatal!



ooo time u ngurat mnggatal xpe...bile turn i pndai mrajuk ..
comel taw u ni !ahahaha

Bz manjang!


 hakhak.....tetttt....


  Kawen 4



nak kawen 4??? jgn mimpi..sblom u kawen lg surat cerai smpai dlu atas meja... :< 


    Madu 



ada lak 2 hati nak kawen ngn heliza...xleh blah mamat ni.. =..=


7)      In relationship with Diana danielle

ni yg paling i pantang....i hate diana danielle ok !

Gedik an dia?? Rasa nak pukul2 ja taw..!
Ada hati kat Diana Danielle ngn heliza konon..ceh!
Yup aku taw dia main2 ja..tp mcm aku ckp td la an..hati aku ni mulus cpt sensitive..
Part yg paling aku xsuka bila aku kol xjawab…sedih taw T_T
Td pun u xjawab kol i….skang i dah off phone..so bila u kol nnt u akan dgr msg ni “ pliss try later..”pdn muka u balik..!!


how so ever, i still syg u sgt !!!!! i mohon maaf seploh jari sebab slalu mrajuk dgn u tp u xpernah marahh i !!!! n u know how much i misss u.... mmuah2! heee ( ok aku dah malu)...

Dan kpd pembaca..arigato ! tenkiu kerana sudi baca… hee (*.*)v

LOLA

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS