RSS

Pertemuan pertama - Part 2

“ hai ! lama tunggu?? “ hehe…sapa aku smbil buat muka comel..


“ hmm lama gak la sempat gak pusing 1 round taman ni .. huhu”

Omg ! ape aku dah buat !
Huwaaaa ksian dia ! dala panas ! 
Salah dia gak sapa suh dtg awal sangat..hahahahaha ( gelak syaiton )


“ ermm…jum la..masuk..panas la kat luar ni..”

Pergh xkan nak duk luar kan? Tidak selepas aku mngorbankan rm2 aku smata2 untuk tempek bedak banyak2..kang cair bedak x comel la..kan? kan? :D

Aku trus tarik dia masuk ke dalam isetan…
Fuhhh lega..sjukkkk…
Tiba2 senyap…jalan..aku pndg dia…usha2 la skit an …hehehe..
“hensemnye..” kata ku dalam hati…
Tapi…
Aku tgk dia mcm xkeruan…
“nape lak mamat ni..   mcm something wrong somewhere je”…

“knapa ni u…” aku tanye dia..
“ xde pape..ATM mane ek..sorila I xbiasa la klcc ni..duk kl mana pernah g mana pun..x kat kmpus, kat hostel..2 je..hehe”

Haha ! adoiii..ingt ape la td..aku pon tarik la tgn dia mnuju ke ATM..  *xtaw malu aku ni slamber badak je tarik tgn anak truna org..astaga…

 Lepas cocok duit..ktorg jalan..borak kosong..
Naik eskeleter… *sori xtaw eja
 U know what? Kat eskeleter 2, bukan main dia pndg aku..
Perghhh..Xberkelip ! ahahaha…
Malu la !! taw x malooo??? iskkk…
 
**ni aku try nak lukis gmbar malu tp xberjaya ..jd sy meminta bantuan mr google..


“ u Nampak  lain sgt..lain gile..”
Ni ayat dia lepas puas skodeng muka aku.. =..=
“ape yg lain..sama ja la..sama mcm time orientasi dlu..maybe lain sbb xpkai tudung kot…ehehehehehe”
**kat kampus baik..pakai tudung..kat luar..tudung terbang dibawa angin monsoon tropika..jgn tiru saya..buruk prangai..ish3…  T_T 


Berbalik pd crita asal…stelah berjalan2 dengan penatnya akhirnya kami decide untuk  mnuntun wayang..
** cite skyline wooo..poster bukan men hebat tp jalan crita sangat hampeh oleh itu jangan tonton..
Walopon critanya xseberapa sangat tp ok la dapat la 2 bintang stengah aku bg…kerana penggunaan grafik yg sangat dahsyat yg xleh dterima dek akalku …

Lpas tu makan..mcd xsilap * leh lak tlupa makan apa ( sori u..isk isk xde niat naklupa )


Pertemuan kali ni sangat bermakna..
Nak taw kenapa..?

Sebab……………..aku xsangka….
DIA ROMANTIKKK GILA !!! AUWWWWW…. ( MUKA JA GANAZ MCM BROOKE LESNAR WWE 2 TP HATI SUCI SESUCI HATI MR BEAN U KNOW...)

Cara dia amik hati…
Tingkah laku dia..
Tutur kata dia..
Semua..
Buat aku makin jatuh hati,,,
Aku harap sangat..
Dia tidak seperti laki lain yg pernah hadir dalam hidup aku..
Aku selalu berdoa supaya aku tidak akan tersalah pilih lelaki..
Dan tidak akan menitiskan dan mensia-siakan air mataku hanya kerana seorg lelaki ..
Mudah-mudahan dia berbeza..

Yang paling penting…
Sepanjang aku dengan dia,..
Aku selalu senyum..
Gelak mcm org gila xingt dnia…
Aku hepi…HEPIII SANGAT!!!!!
Kan bagus….
Kalau dia bf aku…..

2 BE CONTINUE…

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

oh farah said...

woahh. lagi sorang dah angau. haha

PuteriDeanna said...

buduh ! ahahaha..aku dulu kini dan slamanya angau ok ! :P

Nur Atiqah Liana said...

be my followers k? thx!

Post a Comment